Πώς διαμορφώνεται το Μηχανογραφικό του 2019 σύμφωνα με το έως σήμερα νομοθετικό πλαίσιο;

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Η κατανομή των Σχολών και Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία Ειδίκευσης για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Αξίζει να σημειωθεί η παρακάτω κατανομή εδράζεται στο ισχύον έως σήμερα (06.04.2019) νομοθετικό πλαίσιο, δηλαδή:

Στην παρούσα έκδοση έχουν ενσωματωθεί στα Επιστημονικά Πεδία Ειδίκευσης και τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές χρονικό διάστημα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων θα καταθέσει σχέδιο νόμου στο Κοινοβούλιο, για τις συνέργειες και των υπολοίπων ΤΕΙ της Χώρας με τα αντίστοιχα περιφερειακά Πανεπιστήμια.

Συνεπώς το Μηχανογραφικό του 2019 επίσημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Κάθε χρόνο το επίσημο Μηχανογραφικό ανακοινώνεται  από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, στις αρχές Ιουνίου. Η παρούσα ηλεκτρονική έκδοση γίνεται στα πλαίσια ενημέρωσης των υποψηφίων φοιτητών και εδράζεται αποκλειστικά στα σχετικά ΦΕΚ.

Διαθέσιμο: εδώ

επιμέλεια: Νικόλαος Φωτίου εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

πηγή: http://omathimatikos.gr/

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...