Πρώτο Βραβείο στα δημοτικά σχολεία Αμμοχωρίου και Βαρικού Φλώρινας σε διαγωνισμό βίντεο με θέμα τις νανοτεχνολογίες

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το πρώτο βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Nanodiode κέρδισε το φιλμ «Florinano», που αποτελεί παραγωγή της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και των δημοτικών σχολείων Αμμοχωρίου και Βαρικού του Νομού Φλώρινας.
Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση, σε έναν μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μαθητικού φιλμ για τη νανοτεχνολογία και αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook έγινε και η επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος, με τα τρία πρώτα φιλμ στη βαθμολογία.

fb_florinano
1. Florinano – 82%
2. I.M. Panagiotopoulos School – 81%
3. 6th Junior High School of Heraklion – 75%

Ο διαγωνισμός αφορούσε στην παραγωγή βίντεο με αντικείμενο τις νανοτεχνολογίες και πραγματοποιήθηκε από το ευρωπαϊκό project NanoDiode και την Ευρωπαϊκή Ένωση των Συνδέσμων Δημοσιογράφων Επιστήμης (European Union of Science Journalists’ Associations ? EUSJA. Απευθύνονταν σε μαθητές 11-18 ετών από ολόκληρη την Ευρώπη. Οι μαθητές καλούνταν να δημιουργήσουν ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τις νανοτεχνολογίες με θέμα: “Τι είδους νανοτεχνολογίες θέλουμε;”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...