Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2017 για τις Αστυνομικές Σχολές

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2017 για τις Αστυνομικές Σχολές

ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές με έδρα την Αθήνα, οφείλουν την πρώτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχοτεχνική δοκιμασία), να παρουσιαστούν στην ψυχοτεχνική Επιτροπή που ορίζεται κατά το πρόγραμμα, στην Αστυνομική Ακαδημία, Λ. Θρακομακεδόνων 101 ? Αχαρνές και ώρα 07:30΄.

Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οφείλουν την πρώτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχοτεχνική δοκιμασία) να παρουσιαστούν την 07:30΄ ώρα στην Επιτροπή που ορίζεται κατά το πρόγραμμα, ως ακολούθως:
– Οι υποψήφιοι/ες της Α΄ Ψυχοτεχνικής Επιτροπής, στο 23ο Γ.Ε.Λ. Θεσ/νίκης οδός Κασσάνδρου 17-19.
– Οι υποψήφιοι/ες της Β΄ Ψυχοτεχνικής Επιτροπής στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης οδός Μοναστηρίου 326.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι/ες για τις υγειονομικές εξετάσεις, που πρόκειται να διενεργηθούν από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Αθηνών, να προσέρχονται για εξέταση, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153 Πετράλωνα, την 07:30΄ ώρα.

Οι υποψήφιοι/ες για τις υγειονομικές εξετάσεις, που πρόκειται να διενεργηθούν από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Θεσσαλονίκης, να προσέρχονται στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326 την 07:30΄ ώρα.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Οι αθλητικές δοκιμασίες για όλους τους/ις υποψήφιους/ες θα αρχίζουν την 07:00΄ ώρα για μεν τους εξεταζόμενους στην Αθήνα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Κολλεγίου Αθηνών ? Κολλεγίου Ψυχικού, Στεφάνου Δέλτα 15, Χυχικό, για δε τους/ις εξεταζόμενους/ες στη Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Αμπελοκήπων ? Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής», οδός Θερμαϊκού με προέκταση 28ης Οκτωβρίου, περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Ως τελευταία ημέρα λειτουργίας ορίζεται για τις Επιτροπές: i) Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών η Τετάρτη 12-07-2017, ii) Υγειονομικών Εξετάσεων η Πέμπτη 13-07-2017 και iii) Αθλητικών Δοκιμασιών η Παρασκευή 14-07-2017.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες και τις ημερομηνίες στο συνημμένο πρόγραμμα.

πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

compass.

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...