Προσβάσιμο στους φοιτητές ΑΜΕΑ το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με σχετικό έγγραφό της η Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔοΣυΠ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης προς τις Περιφερειακές Δ/νσεις Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Ενημέρωση από τη ΔοΣυΠ Δ.Π.Θ των (υποψηφίων) φοιτητών με αναπηρία που υποβάλλουν μηχανογραφικό για την εισαγωγή τους στις Σχολές και τα Τμήματα του Δ.Π.Θ» κάνει γνωστά τα κάτωθι:

Η Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔοΣυΠ) του ΔΠΘ ενημερώνει τα Άτομα με αναπηρίες που ετοιμάζονται να υποβάλουν μηχανογραφικό πως το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι ένα προσβάσιμο Πανεπιστήμιο που στηρίζει τα ΑΜΕΑ.

Σε κάθε βήμα τους το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της ΔοΣυΠ και το δίκτυο των εθελοντών βρίσκονται στο πλευρό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2531039050 καθημερινά 9.00-14.00 ή στο email dosypj@duth.gr

σχετικό έγγραφο

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...