Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – ενημερωτικός οδηγός 2016-2017

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) (www.uowm.gr) ιδρύθηκε μετο Π.Δ. 92/2003 (Φ.83/11-4-2003) και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003. Μέχρι τότε, τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας και της Κοζάνηςλειτουργούσαν ως παραρτήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ΠΔΜ έχει την διοικητική έδρα του στην Κοζάνη, όπου εδρεύει και η Πολυτεχνική Σχολή μετα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.

Στη Φλώρινα εδρεύουν η Παιδαγωγική Σχολή με τα Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγών και η Σχολή Καλών Τεχνών με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Δείτε έναν συνοπτικό ενημερωτικό οδηγό των Τμημάτων του ΠΔΜ.

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...