Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με τα παρακάτω δύο έγγραφα το Υπουργείο Παιδείας δίνει αναλυτικές πληροφορίες επί της διαδικασίας εξέτασης όσων έχουν επιλέξει να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2016, εντασσόμενοι στη κατηγορία υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

«Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ημερησίων ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α? και μαθημάτων ειδικότητας Ομάδα Β?) με το παλαιό σύστημα, έτους 2016»

«Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες υποψηφίων ΓΕΛ (παλαιό και νέο σύστημα εισαγωγής) και υποψηφίων ΕΠΑΛ (Ομάδα Β) (παλαιό σύστημα) για τα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο σε κοινά θέματα με τους υποψηφίους των ΓΕΛ»

Πηγή: ΥΠΠΕΘ / ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...