Οδηγίες αξιολόγησης των μαθημάτων των Α΄ και Β΄ τάξεων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Πράξη 69/25-11-2014 του Δ.Σ.), το Τμήμα Α΄ της Δ/νσης Σπουδών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης απέστειλε προς τα Επαγγελματικά Λύκεια οδηγίες που αφορούν στον τρόπο αξιολόγησης των μαθημάτων των Α΄ και Β΄ τάξεων Ημερησίων και Α΄ και Β΄ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2014-2015.

Σύμφωνα με τις οδηγίες για την αξιολόγηση στα μαθήματα των Ομάδων Προσανατολισμού, Τομέων και Ειδικοτήτων της Β΄ Τάξης Ημερησίων και Β΄ Τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. θα ισχύσει ό,τι προβλέπεται για τα μαθήματα ειδικοτήτων στο Π.Δ. 50/2008 και στις τροποποιήσεις του.

Όσον αφορά τον τρόπο, τη διαδικασία και τα θέματα εξέτασης στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για τη Β΄ Τάξη ΕΠΑ.Λ., από το σχολικό έτος 2014-2015 ισχύει αναλογικά ό,τι προβλέπεται στο Π.Δ. 50/2008 και τις τροποποιήσεις του.

Δείτε εδώ τις σχετικές οδηγίες – Δείτε εδώ τις συμπληρωματικές οδηγίες

Το ΠΔ 50/2008 με τις σχετικές τροποποιήσεις μπορείτε να το αναζητήσετε στον δικτυακό τόπο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας εδώ.

Σπύρος Παπαχαρίσης – Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...