Νόμος 4473/ 2017: Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 78 Α/2017 ο Νόμος 4473/2017: Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης στου οποίου στο πρώτο μέρος περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. με ένα άρθρο (1) το οποίο τροποποιεί τον ν. 3848/2010.

Ακολούθως στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνονται λοιπές διατάξεις: Άρθρο 2: Θέματα διοίκησης των Α.Ε.Ι, Άρθρο 3: Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού, ΕΕΠ και ΕΒΠ, Άρθρο 4: Ρυθμίσεις για τη διά βίου μάθηση και την επαγγελματική εκπαίδευση και μαθητεία, Άρθρο 5: Ρυθμίσεις για το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, Άρθρο 6: Καταργούμενες διατάξεις, Άρθρο 7: θέματα σχετικά με το «Σικιαρίδειον Ίδρυμα Απροσαρμόστων Παίδων».

Δείτε εδώ τον νόμο

 

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...