Εισαγωγή σπουδαστών με σοβαρές παθήσεις στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

ΑΔΑ: ΩΡΒ84653ΠΣ-ΘΦΦ – Ειδικές Εξετάσεις περί εισαγωγής σπουδαστών με σοβαρές παθήσεις στο πρώτο έτος του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5%).

Δικαιολογητικά και χρόνος και τόπος υποβολής τους

Oι αιτήσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις ειδικές εξετάσεις υποβάλλονται στην Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την 1η έως και την 10η Οκτωβρίου, εκάστου έτους.

Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

α) Έντυπη αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, η οποία χορηγείται από το Τμήμα.
β) Τίτλος σπουδών.
γ) Δύο (2) μικρές φωτογραφίες του υποψηφίου, τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
δ) Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης από τις επταμελείς επιτροπές έκδοσης πιστοποιητικών διαπίστωσης πάθησης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που έχουν συσταθεί σε συγκεκριμένα Δημόσια ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, ή από το ΚΕΣΥ, όπως ορίζονται κάθε φορά με Υπουργική Απόφαση.
ε) Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή πιστοποιητικού του Δήμου ή της Κοινότητας στην οποία είναι εγγεγραμμένος που φέρει επικυρωμένη φωτογραφία του.

δείτε περισσότερα στην σχετική απόφαση

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...