Διαγωνισμός πτυχιούχων ΑΕΙ για θέσεις Ανθυπολοχαγών Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αριθμός Φ.4 15 /1/202489/Σ.3682/16-6-20 (Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 18/24.06.2020) Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Πλήρωση κενών θέσεων Ανθυπολοχαγών Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 15 Σεπτεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2020 κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στις επόμενες παραγράφους.

Όσοι έχουν τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη προσόντα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλουν, εντός κλειστού φακέλου, αίτηση, στο ΓΕΕΘΑ, όπως στο συνημμένο υπόδειγμα, με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, είτε με κατάθεση στο Γραφείο Ενημερώσεως Κοινού Αθήνας, Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Λεωφ. Μεσογείων 227-231 Χολαργός Aττικής, είτε ταχυδρομικώς, με συστημένη αλληλογραφία, στο ΓΕΕΘΑ/Β΄ ΚΛ/Β6(ΔΣΔΓ)/ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ, Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Λεωφ. Μεσογείων 227-231 Τ.Κ 15561 Χολαργός Αττικής, στην αποκλειστική προθεσμία των δύο (2) μηνών από την δημοσίευση της παρούσης εγκυκλίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης μετά των συνημμένων δικαιολογητικών, ως ημερομηνία υποβολής θεωρείται εκείνη της κατάθεσης του φακέλου της συστημένης αλληλογραφίας στην ταχυδρομική υπηρεσία.

Δείτε το ΦΕΚ της προκήρυξης

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...