Αποτελέσματα εισαγωγής Α’ Κατανομής Ελλαδιτών στα Πανεπιστήμια της Κύπρου

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Οι επιτυχόντες Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates επιλέγοντας το σύνδεσμο ?Κράτηση Θέσης?, από την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 μέχρι και την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

Για την ολοκλήρωση της αίτησης κράτησης θέσης, θα πρέπει εκ των προτέρων να καταβληθεί εισφορά ποσού ?30 ( ?50/έτος για φοιτητές ιατρικής), για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το πρώτο έτος φοίτησης http://applications.ucy.ac.cy/epayments/pub.solidarity_fund

Οδηγίες χρήσης για πληρωμή μέσω JCC βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates. Ο αριθμός ταυτότητας που θα καταχωρήσετε στο σύστημα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κενό μεταξύ τους (π.χ AB124578).
Σχετικές οδηγίες για την κράτηση θέσης βρίσκονται στον πιο πάνω σύνδεσμο.

Τα αποτελέσματα για εισδοχή στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cut.ac.cy/studies.

Συνημμένα αρχεία:

Α Κατανομή Πανεπιστήμιο Κύπρου
Α Κατανομή Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

compass | Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...