Τον Δεκέμβριο οι εξετάσεις των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην ΑΣΚΤ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Τροποποίηση της ΥΑ περί εισαγωγής σπουδαστών με σοβαρές παθήσεις στο πρώτο έτος σπουδών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών σε ποσοστό 5% – Οι ειδικές εξετάσεις θα διενεργούνται κάθε Δεκέμβριο

Απόφαση Φ.151/89341/Α5/29-5-2017 (ΦΕΚ 2070/Β/15-6-2017) του Υπουργείου Παιδείας

Τροποποιούμε την παράγραφο 1 του άρθρου 2 «Ανακοίνωση ειδικών εξετάσεων», της με αρ. πρωτ. Φ.151/17475/Β6/2014 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 358 Β΄) «Ειδικές Εξετάσεις περί εισαγωγής σπουδαστών με σοβαρές παθήσεις στο πρώτο έτος σπουδών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (καθ? υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5%)» ως εξής:

«1. Οι ειδικές εξετάσεις για τη διαπίστωση των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. διενεργούνται από 1η Δεκεμβρίου έως και 10 Δεκεμβρίου εκάστου έτους. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. από 5 Νοεμβρίου έως και 20 Νοεμβρίου εκάστου έτους.»

Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Διαβάστε την ΥΑ σε ΦΕΚ

πηγή: ΔΔΕ Φλώρινας | Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων

compass.

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...