Τα ονόματα των επιτυχόντων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοίαρχοι – Μηχανικοί) έτους 2015 – 2016

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού ανακοινώνεται ότι την 21η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά), και στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπρακη 150), και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.yen.gr και www.hcg.gr οι Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2015-2016, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Πίνακας Εισαγομένων Πλοιάρχων (όλων των κατηγοριών)
Πίνακας Εισαγομένων Μηχανικών (όλων των κατηγοριών)
Πίνακας υποψηφίων Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισάγονται

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στις ΑΕΝ που έχουν επιτύχει όχι αργότερα από την 5η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική ανακοίνωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής, τι ισχύει για τους επιλαχόντες και τις μετεγγραφές.

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...