Εντός δεκαημέρου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις μετεγγραφές (μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτωετών)

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 της Υ.Α. Αριθμ. 143456/Ζ1/14-9-2015 (ΦΕΚ 2011/Β/16-9-2015) οι δικαιούχοι μετεγγραφής έχουν δικαίωμα υποβολής μίας (1) μόνο ηλεκτρονικής αίτησης στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών εκάστου ακαδημαϊκού έτους.

Η ανωτέρω προθεσμία γνωστοποιείται με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση οι αιτούντες δηλώνουν ένα ή περισσότερα από τα αναφερόμενα στο άρθρο 3 κριτήρια για τα οποία δύνανται να μοριοδοτηθούν και τις αντίστοιχες Σχολές ή Τμήματα έως δύο (2) διαφορετικών ΑΕΙ, όπου επιθυμούν να μετεγγραφούν. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση οι δικαιούχοι μετεγγραφής δεσμεύονται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την συνδρομή των δηλωθέντων κριτηρίων μοριοδότησης. Η ηλεκτρονική αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης κατά την έννοια και με τις συνέπειες του Ν. 1599/1986 (Α΄ 75)

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...