Ενημερώσεις μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Στρατού και των φορέων εκπαίδευσης η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών προτίθεται να υποδεχθεί και να ενημερώσει τους μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων για τις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, από 23 Νοεμβρίου 15 έως και 29 Φεβρουαρίου 2016.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των επισκέψεων θα καθοριστούν με απευθείας συνεννόηση. Υπεύθυνο για την ενημέρωση και ρύθμιση λεπτομερειών είναι το Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων της Σχολής.

Η ενημέρωση θα γίνεται στο Κέντρο Ψυχαγωγίας και στη συνέχεια οι μαθητές θα ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Η ενημέρωση και η ξενάγηση θα διαρκεί περίπου 90΄.

Πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Σπουδών στη διεύθυνση: www.smy.gr.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των Συμβούλων ΣΕΠ και τις κατά την κρίση σας ενέργειες.

Χειριστής θέματος: Επχος Τζερεμάκης Βασίλειος τηλ. 2431023950-51, εσωτερικό 167

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...